S-a deschis circulația complet pe podul de la Fetești. Taxa de pod rămâne suspendată

Data publicării:
grindeanu
Lucrările la podul de la Fetești au fost finalizate. Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă joi că se circulă, de la ora 9.00, pe ambele sensuri ale podului de la Feteşti, peste braţul Borcea, după ce lucrările importante de reabilitare au fost finalizate. El mai precizează că taxa pentru plata tarifului de tranzitare va rămâne suspendată, până la finalizarea procedurilor administrative necesare reintroducerii ei.

„Se circulă, de la ora 9.00, pe ambele sensuri ale podului peste braţul Borcea (Podul Feteşti)! Lucrările importante de reabilitare, pe calea 2 (sensul Constanţa- Bucureşti) a acestui pod situat pe A2 (Autostrada Soarelui), au fost finalizate”, anunţă ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu precizează că de acum, circulaţia pe acest pod se va putea desfăşura în condiţii de siguranţă.

Ministrul mai precizează că taxa pentru plata tarifului de tranzitare (PEAJ) va rămâne suspendată până la finalizarea procedurilor administrative necesare reintroducerii ei.

Taxa a fost suspendată începând cu data de 1 iunie pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, după ce s-au instituit restricții de circulație pe A2 între Fetești și Cernavodă.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri