xDay, unul dintre cele mai mari evenimente Web3, AI și Metaverse din Europa, se întâmplă în București

Data actualizării: Data publicării:
xDay Paris 2022 (2) Articol susținut de Fundația MultiversX

Cea de-a doua ediție a xDay, una dintre cele mai mari conferințe de Web3, AI și Metaverse din Europa, se întâmplă în perioada 19- 21 octombrie, la București, punând România pe harta globală a marilor dezvoltatori de tehnologie. Organizat de Fundația MultiversX, evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului și va aduce împreună lideri, inovatori, investitori, oficiali guvernamentali și pasionați din întreaga lume, pentru a explora și dezvolta tehnologii emergente, precum blockchain, inteligența artificială, Metaverse și Web3. Bilete sunt puse în vânzare pe site-ul www.xday.com.

Paneluri și prezentări despre arhitecturi blockchain, tool-uri de dezvoltare, reglementări și investiții, dar și despre economie, sustenabilitate și viitorul tehnologiei Web3 în contextul actual

În cadrul xDay 2023 vor avea loc prezentări și paneluri despre arhitecturi blockchain, tool-uri de dezvoltare, reglementări și investiții, dar și despre economie, sustenabilitate și viitorul tehnologiei în contextul actual. Peste 3000 de participanți și zeci de invitați, din domenii diverse - dezvoltatori, creatori și utilizatori ai tehnologiei - se vor putea întâlni, colabora și explora împreună cele mai recente inovații, produse și parteneriate strategice care vor modela viitorul tehnologiei Web3.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Printre invitații conferinței se numără personalități importante precum Sebastian Burduja – Ministrul român al Energiei, Ștefan-Radu Oprea - Ministrul român al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Alex Tabarrok - economist și profesor la Universitatea George Mason din Virginia, Tobias Jung de la Deutsche Telekom, Daniël Rood de la Google Cloud, Andrei Pitis - fondatorul genezio, Anthony Pompliano - antreprenor și investitor, Beniamin Mincu - CEO MultiversX, Lucian Mincu - CIO MultiversX, Lucian Todea - COO MultiversX, Liu Bin - Web3.0/ Media/ A.I. Vertical Director la Tencent Cloud și mulți alții.

Mai multe informații despre invitații evenimentului și programul conferinței se pot afla de pe site-ul oficial al conferinței: https://xday.com/.

1 milion de dolari pentru extinderea ecosistemului blockchain: Hackathon xDay

În paralel cu conferința, tot la Palatul Parlamentului, MultiversX va găzdui unul dintre cele mai mari hackathon-uri de Web3 din Europa. Hackathonul xDay a atras deja un interes impresionant, având peste 500 de dezvoltatori înregistrați. Evenimentul reprezintă și o oportunitate de dezvoltare în industrii emergente, incluzând 19 workshop-uri tehnice și 4 sesiuni AMA. Programatorii pot să dezvolte tool-uri, aplicații sau smart contracts folosind limbaje populare precum Rust, C/C++, Python și TypeScript, ceea ce face din Hackathonul xDay un apel global către programatori cu orice nivel de experiență.

Înscrierile pentru hackathon sunt încă deschise pe xday.com/hackathon până pe 16 octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri