„A căzut de la înălțime, s-a lovit de obstacole”. Accident grav într-un parc de distracții din Franța. Un adolescent de 17 ani a murit

Data publicării:
parc de distractii
Luna Park, din staţiunea Cap d'Agde, a fost închis duminică dimineaţă, iar poliţia a instituit o zonă de securitate. FOTO: Profimedia Images

Un adolescent în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa şi o tânără de 19 ani a fost grav rănită într-un accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un parc de distracţii dintr-o staţiune de pe litoral în sudul Franţei, a anunţat Raphael Balland, procurorul general din Beziers, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Luna Park, din staţiunea Cap d'Agde, a fost închis duminică dimineaţă, iar poliţia a instituit o zonă de securitate.

„Două persoane au fost victime ale unui accident în timp ce foloseau atracţia numită „Adrenaline”: un băiat de 17 ani, care a murit din cauza rănilor suferite, şi o tânără de 19 ani, care a fost transportată de urgenţă la spitalul din Montpellier”, a declarat procurorul Balland într-un comunicat.

„Ei s-ar fi lovit de obstacole în timpul căderii lor de la mare înălţime”, a spus procurorul.

O anchetă judiciară a fost deschisă pentru omucidere şi vătămări involuntare, iar patru bărbaţi, printre care şi managerul Luna Park, au fost duşi în arestul poliţiei la ora 3:00 dimineaţa pentru a se stabili cât mai rapid ce s-a întâmplat, a mai spus el.

În timpul nopţii a bătut vântul, „ceea ce este foarte rar în Agde”, a declarat primarul oraşului, Gilles d'Ettore, precizând că rafalele de vânt puternice ar putea fi cauza accidentului.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri