Alexei Navalnîi a publicat o poză pe Instagram cu el în timp ce încearcă să coboare pe scări: „Să vă arăt cum decurge recuperarea mea”

Data actualizării: Data publicării:
Aleksei Navalnii, opozantul lui Vladimir Putin, este inconjurat de sustinatori in timpul unui miting in Moscova.
Principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi. Foto: Profimedia Images

Opozantul rus Alexei Navalnîi s-a recuperat parțial în urma otrăvirii sale cu substanța noviciok și a postat o fotografie în care apare mergând în picioare pe treptele spitalului Charite din Berlin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Navalnîi poate fi văzut coborând scările în fotografia publicată pe contul său de Instagram, sâmbătă, la cinci zile după ce spitalul Charite din Berlin la care este internat a anunțat că nu mai este nevoie de ventilație artificială pentru el și că poate respira singur.

Navalnîi, principalul adversar al președintelui rus, Vladimir Putin, s-a simțit rău în timpul unui zbor din Siberia și a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Ulterior a fost transferat la Berlin. Laboratoare medicale din trei țări au arătat că opozantul rus a fost otrăvit cu agentul neurotoxic noviciok.

„Să vă arăt cum decurge recuperarea mea. Este un drum clar, însă unul lung”, a scris Alexei Navalnîi pe Instagram. El a mai spus că încă nu își poate folosi telefonul și că are dificultăți în a își turna apă într-un pahar sau în a urca stările pentru că îi tremură picioarele.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri