UPDATE Amenințare cu bombă lângă Capitoliul din Washington. Bărbatul care spunea că are explozibili în mașină s-a predat poliției

Data actualizării: Data publicării:
politie si pompieri dupa o Amenințare cu bombă lângă Capitoliul din Washington
Amenințare cu bombă lângă Capitoliul din Washington. Foto: Profimedia Images

Forțele de ordine din Washington au evacuat joi clădirile din apropierea Capitoliului SUA, în timp ce negociau cu un bărbat care a spus că are o bombă în mașina sa, relatază Reuters. După câteva ore, bărbatul s-a predat și a fost reținut de polițiști.

ACTUALIZARE 21.36 Bărbatul care a susținut că are o bombă în mașină s-a predat poliției. Bărbatul, identificat drept Floyd Ray Roseberry, în vârstă de 49 de ani, din Carolina de Nord, a ieșit din vehicul și a fost luat în reținut de polițiști.


Vehiculul suspect este staţionat în faţa Bibliotecii Congresului SUA, în centrul Washingtonului.

Şoferul a avertizat că în vehicul este o bombă, iar autorităţile depun eforturi pentru clarificarea situaţiei şi încetarea alertei de securitate. Vehiculul suspect nu are plăcuţe de înmatriculare.

La locul incidentului au fost detaşaţi lunetişti ai forţelor speciale de poliţie. Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a trimis agenţi la faţa locului pentru a ajuta forţele de poliţie din Washington, relatază Agerpres.

Poliţia Capitoliului a comunicat că în prezent este în curs o investigaţie privind o alertă cu bombă, precizând că va oferi informaţii suplimentare în momentul în care acest lucru va fi posibil.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri