Andrew Tate se oferă să îl antreneze pe Elon Musk pentru bătaia cu Mark Zuckerberg

Data actualizării: Data publicării:
Andrew Tate se uita la reporteri
Andrew Tate se oferă să-l antreneze pe Elon Musk, pentru lupta cu Mark Zuckerberg. FOTO: Profimedia

Andrew Tate s-a oferit să îl antreneze pe Elon Musk pentru a lupta în cușcă și a-l învinge pe Mark Zuckerberg, după ce miliardarii au anunțat joi că se vor bate în cadrul unei confruntări de tip MMA, transmite BusinessInsider. Andrew Tate, fost kickboxer profesionist, trimis în judecată alături de fratele său pentru mai multe infacțiuni, printre care constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, i-a transmis lui Elon Musk pe Twitter că " Te voi antrena" și "Nu vei pierde".

Tate, un influencer căruia i s-a interzis în 2022 accesul pe platformele Meta, și-a promovat oferta drept răzbunare împotriva companiei lui Zuckerberg.

"Meta m-a interzis peste tot pentru că am spus adevărul despre vaccinuri", a scris Tate. "Însă acum putem restabili onoarea cu o lovitură dată liderului clanurilor inamice", a completat acesta.

Meta a declarat în luna august că i-a interzis lui Tate să aibă conturi pe Instagram și Facebook pentru că a încălcat politicile privind organizații și persoane periculoase și pentru că a încălcat regulile privind discursul instigator la ură. Tate avea la acea vreme aproximativ 4.8 milioane de urmăritori pe Instagram și a fost catalogat drept misogin pentru mesajele pe care le promova pe rețelele de socializare.

Elon Musk, mai hotărât ca niciodată să se bată cu Mark Zuckerberg

"Să fie MMA până la capăt", a scris Musk pe Twitter joi seara.

Musk, proprietarul Twitter, a fost cel care a venit cu inițiativa de a se lupta cu Mark Zuckerberg, în urma unor zvonuri potrivit cărora Meta ar putea lansa un rival al Twitter numit Threads.

Acesta s-a certat de nenumărate ori cu Zuckerberg, plângându-se că directorul general al Meta conduce lumea prin platformele sale și că are simpaticee politice.

De data aceasta, Zuckerberg i-a răspuns provocării și a postat pe Instagram o poveste în care îi cerea lui Musk să-i trimită locația luptei, iar echipa acestuia a confirmat ulterior că directorul Meta a a fost cât se poate de serios în răspunsul dat.

Ce experiență au cei doi în luptă

Mark Zuckerberg, 39 de ani, ia lecții de MMA și a câștigat inclusiv câteva turnee de jiu jitsu brazilian. El a declarat că s-a antrenat timp de peste un an, în special în timpul pandemiei COVID-19.

Pe de altă parte, Elon Musk, care împlinește în această lună 52 de ani, a precizat că posedă „o tehnică extraordinară - Morsa - «în care stau deasupra unui adversar și nu fac nimic»”.

Opiniile de pe site-urile de pariuri sportive sunt împărțite, iar internauții nu pot prezice cine este favorit să câștige într-o confruntare unu la unu, spune Will Gendron de la Insider.

Încă nu este clar locul în care s-ar putea lupta cei doi și când va avea loc confruntarea, însă Musk sugerează că ar putea lupta la "Vegas Octagon" sau la arena UFC Apex din Las Vegas.

Între timp, mama lui Elon Musk, Maye Musk, încearcă să își convingă fiul să renunțe la luptă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu glumesc", a scris ea pe Twitter. "Luptă doar prin cuvinte. De pe canapea. La nici doi metri distanță. Iar cea mai amuzantă persoană să câștige", a conchis aceasta.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri