Video Autoritățile italiene caută „un idiot” care s-a aruncat de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneția

Data publicării:
Autoritățile din Italia caută un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia
Autoritățile din Italia caută un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia. Foto: Twitter/Luigi Brugnaro

Autoritățile din Italia caută un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia. Imaginile cu cascadoria au devenit virale, scrie CNN.

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a scrie pe rețelele sociale că bărbatul, „un idiot”, ar trebui să primească „un certificat de prostie şi multe lovituri”.

„Încercăm să îl identificăm ca să îi denunţăm şi pe el şi pe prietenul lui de jos care a făcut filmuleţul cretin pentru social media”, a adăugat primarul.

În filmuleţ se poate vedea cum un bărbat sare în canal de pe o clădire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primarul a trimis poliţia la acolo pentru a se stabili cum a fost posibil ca bărbatul să pătrundă în clădirea rezidenţială privată şi să se urce pe acoperiş.

„Şi-a riscat viaţa sărind, dar este un delincvent. Ei nu înţeleg pericolul pe care îl creează. Ce se întâmpla dacă trecea atunci o barcă pe acolo?”, a afirmat Brugnaro.

Brugnaro i-a îndemnat pe toți cei care au văzut înregistrarea video să ajute la identificarea persoanei, dar să nu dea „like” videoclipului.

„Fac aceste lucruri stupide pe rețelele de socializare pentru like-uri”, a spus primarul, adăugând că „vom folosi legea pentru a-l acționa în justiție”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri