Casa din copilăria lui Vecna, creatura ​din „Stranger Things”, este scoasă la vânzare pentru 1,5 milioane de dolari

Data publicării:
Casa familiei Creel din Stranger Things
Casa familiei Creel unde a copilărit creatura Vecna din Stranger Things este scoasă la vânzare pentru 1,5 milioane de dolari. Foto: Profimedia Images

Casa din Georgia folosită ca locuință a familiei Creel în „Stranger Things”, unde creatura Vecna ​​și-a dezvoltat pentru prima dată puterile supranaturale este scoasă la vânzare pentru suma de 1,5 milioane de dolari. Casa a fost construită în 1882, iar la vremea respectivă era un conac.

Superfanii „Stranger Things” pot locui acum în aceeași casă în care Vecna a căpătat puteri și s-a transformat într-un super-monstru, dacă îndrăznesc, scrie CNN.

Creatura Vecna, antagonistul sezonului 4 al serialului de succes Netflix „Stranger Things”, a fost la început un băiat obișnuit pe nume Henry Creel. El realizează încet că are puteri psihokinetice și începe să le folosească pentru a răni și, în cele din urmă, să-și omoare mama și sora.

În urmă cu 140 de ani, casa folosită acum în filmul "Strager Things" a fost un conac extrem de cunoscut în Roma, Georgia care a aparțiunut colonelul Hamilton Yancey Anunțul, mai notează CNN. Multe dintre detaliile originale ale casei, cum ar fi rafturile de cărți lucrate manual și un seif de perete antic, sunt încă la locul lor.

Casa de 6.000 de metri pătrați are șapte dormitoare și șapte băi, conform listării, iar în spatele casei principale există și o pensiune.

„Nu vă faceți griji, rezidentul anterior de la etajul al treilea a fost mutat de atunci de un singur exterminator – credem noi”, se spune în lista.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri