Video Cascadorii râsului la Kremlin. Putin îl învață pe președintele Sudanului de Sud să-și pună casca pentru traducere

Data publicării:
putin sudan ezgif.com-optimize (4)

Momente penibile la Kremlin, în timpul întâlnirii dintre președintele rus Vladimir Putin și cel al Sudanului de Sud, Salva Kiir. Liderul de la Kremlin s-a văzut nevoit să-i explice prin gesturi omologului său cum trebuie să-și pună la ureche casca pentru traduceri, pentru a putea sta de vorbă.

„Trebuie să vă puneți casca”, i-a spus Putin lui Salva Kiir, președintele Sudanului de Sud, aflat în vizită oficială în Rusia.

Pentru că liderul republicii din estul Africii, care nu și-a dat jos pălăria neagră de cowboy, nu dădea semne că înțelege ce spune Putin, acesta din urmă i-a și arătat dispozitivul de pe masă, numai că Salva Kiir nu știa cum se pune la ureche.

Au urmat momente penibile, în care Putin îi explica prin gesturi cum trebuie poziționată și așezată casca după ureche, în vreme ce Salva Kiir se fâstâcea și o scăpa pe jos. 

Deși Putin continua să zâmbească, se vede clar că nu se simte confortabil. În cele din urmă, operațiunea a reușit, iar cei doi lideri de stat au putut începe declarațiile.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri