Cetățean american, crimă înspăimântătoare în Japonia

Data actualizării: Data publicării:
Captură cu momentul în care cei doi intră în clădire
Captură cu momentul în care cei doi intră în clădire

Crimă înspăimântătoare în Japonia. Poliția a găsit părțile unui trup hăcuit care aparține unei tinere japoneze. Făptașul: un cetățean american.

american-tourist-26-suspected-in-japanese-womans-murder
Captură cu momentul în care cei doi intră în clădire

Macabra descoperire a survenit la o zi după ce poliția a dat peste un cap de om ascuns într-o valiză de lângă un imobil care oferea servicii hoteliere în Osaka, un oraș portuar aflat la circa 400 de kilometri distanță de Tokyo, transmite Japan Today.

Suspectul este un tânăr 26 de ani din New York, Evgheni Vasilievici Bayraktar, cetățean american, dar după nume născut cel mai probabil în Rusia, potrivit presei japoneze, scrie The Guardian.

Tânărul a fost arestat săptămâna trecută. Poliția spune că, înainte de a comite crima, Bayraktar a ținut-o prizonieră pe victimă, în vârstă de 27 de ani, într-o proprietate din cartierul Higashinari.

Kyodo News, citând surse sub protecția anonimatului, relatează că tânăra a dispărut de pe 15 februarie.

Înainte de momentul dispariției, victima i-ar fi spus unei prietene că urma să călătorească în orașul Sanda, din prefectura Hyogo, pentru a se întâlni cu o persoană de sex masculin cu care făcuse cunoștință printr-o aplicație de dating.

Presa japoneză subliniază că există o înregistrare video a momentului în care Evgheni Vasilievici Bayraktar și tânăra intră în imobil, pe 16 februarie, pentru ca, ore mai târziu, bărbatul să iasă cărând o valiză. Urme de sânge au fost găsite în fața proprietății.

Capul femeii a fost descoperit sâmbătă, 24 februarie, în cartierul Nishinari din Osaka. Apoi, duminică, 25 februarie, bazându-se pe informațiile oferite de tânăr, care și-a recunoscut fapta, poliția a descoperit bustul tinerei cu hainele sfâșiate, în zona montană a prefecturii Osaka.

La 600 de metri distanță, au apărut și celelalte dovezi sinistre ale crimei: brațele amputate acoperite cu un strat de pământ, informează ziarul Asahi. Picioarele femeii au fost găsite într-o pădure din Kyoto.

Investigațiile continuă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri