Video Comisara europeană pentru interne a fost filmată tricotând în timp ce Ursula von der Leyen susținea discursul despre starea Uniunii

Data actualizării: Data publicării:
Ylva Johansson
Ylva Johansson, comisar european pentru afaceri interne în Comisia Von Der Leyen. Foto: Profimedia Images

Ylva Johansson, comisara europeană pentru afaceri interne, a ajuns în atenția publicului, miercuri, după ce a fost filmată în timp ce tricota în timpul discursului șefei sale, președinta Comisiei, Ursula von der Leyen, relatează agenția turcească Anadolu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Von der Leyen își susținea discursul obișnuit despre starea Uniunii la începutul noii sesiuni legislative – procedura prin care executivul european prezintă acțiunile și prioritățile sale pentru anul care vine.

Discursul a fost susținut în timpul unei sesiuni plenare a Parlamentului European, la Strasbourg.

Deși este cunoscut că tricotatul este unul dintre hobby-urile lui Johansson, un astfel de gest în timpul unui discurs crucial a declanșat speculații cu privire la nivelul de angajare și interes al comisarilor europeni față de munca lor.

În timpul discursului său, Von der Leyen a vorbit despre teme precum războiul din Ucraina, schimbările climatice, China, migrația neregulată și extinderea UE.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri