Crimă macabră în Polonia. Un bărbat a ucis 3 bebeluși născuți din relațiile incestuoase cu două din fiicele sale

Data publicării:
barbat cu camasa in caă escortat de politisti
Un bărbat a ucis 3 bebeluși născuți din relațiile incestuoase cu două din fiicele sale. Sursa: captură video

Un bărbat din Polonia este acuzat că a ucis 3 bebeluși născuți din relațiile incestuoase pe care le-a avut cu două dintre fiicele sale. Una dintre tinere este de asemenea acuzată de crimă. Tragedia petrecută într-un sat din Pomerania i-a șocat și pe procurori, relatează fakty.tvn24.pl.

Cei trei bebeluși au fost îngropați în subsolul casei în care bărbatul locuia împreună cu cei 12 copii ai săi, după ce soția a murit în urmă 15 ani.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea de ceva timp o relație cu una dintre fiicele sale, care are acum 20 de ani.

Teribila crimă a ieșit la iveală după ce colegii de serviciu ai tinerei au început să bănuiască faptul că aceasta era însărcinată. Ulterior, fata a plecat în vacanță și s-a întors complet schimbată. Colegii au întrebat-o despre copil, dar ea a negat existența unu bebeluș.

Procurorii au refuzat să spună cum au descoperit totul, dar familia a fost anchetată recent de serviciile sociale.

Fata a fost acuzată de crimă și relații incestuoase cu tatăl ei. Bărbatul este acuzat de crimă, incest cu fiica sa de 20 de ani și relații incestuoase cu o altă fiică.

Crimele au fost comise de-a lungul mai multor ani. Cel puțin 2 dintre bebelușii uciși erau ai tinerei acuzate de crimă. Achetatorii spun că este posibil ca al treilea să fi fost născut de cealaltă fiică cu care tatăl a avut relații incestuoase.

Anchetatorii verifică acum dacă mai sunt ascunse în casă și alte trupuri.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri