Video Cum s-au bombardat rușii singuri. Momentul în care o rachetă cade în Belgorod, oraș din Rusia

Data publicării:
rusii s au bombardat singuri

Au apărut imagini cu momentul în care orașul rusesc Belgorod este bombardat chiar de armata rusă. Autorităţile ruse au anunţat că unul din avioanele sale de război a pierdut joi seară muniţie deasupra oraşului Belgorod, situat în apropierea graniţei cu Ucraina, după ce autorităţile locale au raportat o explozie puternică care a rănit două persoane şi a creat un crater imens în oraş.

„În timpul zborului aeronavei Su-34 ale Forţelor Aerospaţiale deasupra oraşului Belgorod s-a produs o cădere anormală a muniţiei de aviaţie”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O femeie a fost spitalizată pentru o accidentare la cap, în timp ce o alta a fost tratată la faţa locului.

Belgorod, cu 370.000 de locuitori, se află la circa 40 km de granița Ucraina. De la lansarea invaziei, oamenii de acolo stau cu frica bombardamentelor ucrainene. Depozitele de muniții și combustibil din zonă au fost zguduite în mai multe rânduri de explozii. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri