Video Cum se vede explozia dintr-un tanc care calcă peste o mină și sare în aer

Data publicării:
tanc mina ezgif.com-optimize (5)

Forțele speciale ucrainene au distrus complet un tanc T-90, unul dintre cele mai avansate ale armatei ruse, care fusese abandonat de echipaj după ce a călcat peste o mină antitanc. A fost de ajuns o singură grenadă de mână pentru ca tancul să fie scos definitiv din luptă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tancul calcă peste o mină antitanc și urmează o explozie puternică, vehiculul fiind scos din luptă. Echipajul abandonează vehiculul, potrivit imaginilor filmate din dronă. 

Evenimentul a avut loc în primăvara acestui an, în Marinka, regiunea Donețk, potrivit contului de Twitter Ukraine Weapons Tracker, care relatează despre pierderile celor două tabere.

Aceeași sursă arată că, zilele trecute, tancul abandonat în primăvară, model T-90, unul dintre cele mai avansate ale armatei ruse, a fost complet distrus cu ajutorul unei grenade lansate din dronă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri