Deținutul care a evadat ajutat de iubita sa, polițista care îl supraveghea, a fost condamnat pe viață. Femeia s-a sinucis

Data actualizării: Data publicării:
Casey White și Vicky White. evadati portreete colaj
Casey White și Vicky White. Foto: Profimedia Images

Casey White, deținutul care a reușit să evadeze dintr-un penitenciar din Alabama anul trecut, ajutat de polițista care îl supraveghea, a fost condamnat la închisoare pe viață, transmite CNN.

White a evadat din unitate în aprilie 2022 împreună cu Vicky White (nu aveau legătură de rudenie), femeia-gardian cu care deținutul avea o relație secretă în închisoare.

Cei doi au fost capturați 11 zile mai târziu în Evansville. Atunci, Casey White, care era închis din 2015 și avea de ispășit o pedeapsă de 75 de ani pentru intrare prin efracție, furt, răpire și tentativă de omor, s-a întors în închisoare, iar Vicky White a murit după ce s-ar fi împușcat singură în cap, spun autoritățile.

Casey White a pledat vinovat pentru infracțiunea de evadare, ca parte a unui acord de pledoarie.

Joia trecută, el a declarat în fața instanței că se simte „cel mai urât bărbat din lume” și că a iubit-o pe Vicky White, despre care a spus că „a fost prima persoană care i-a arătat ce înseamnă dragostea”.

Casey White trebuie să răspundă și pentru moartea lui Connie Ridgeway, în 2015, iar procesul este programat să înceapă în august. El a pledat nevinovat, invocând nebunia.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri