Video Doi tineri au căzut cu mașina într-o prăpastie de 100 de metri. I-a salvat o funcție a telefonului de care nici nu știau

Data actualizării: Data publicării:
Doi tineri au căzut cu mașina într-o prăpastie de 100 de metri.
Doi tineri au căzut cu mașina într-o prăpastie de 100 de metri. Foto: Twitter / @SEBLASD

Doi tineri din California, Cloe Fields Christian Zelada, făceau marți o plimbare pitorească în apropiere de Los Angeles, când mașina lor s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de 100 de metri. Cei doi au supraviețuit pentru că telefonul lor a alertat serviciile de urgență, relatează Insider.

„Angeles Crest este practic curtea noastră”, a spus Fields, în vârstă de 23 de ani, pentru Insider despre autostrada care traversează Munții San Gabriel la nord-est de Los Angeles.

Ne place să conducem acolo. E frumos, mai ales după ploaie”, adaugă ea.

Dar pe la jumătatea drumului, cuplul a fost urmărit îndeaproape și claxonat de un alt vehicul care încerca să depășească pe drumurile întortocheate, care sunt adesea folosite ca fundal pentru reclamele auto. Când au frânat pentru a-i lăsa șoferului loc să treacă, mașina lor a ieșit de pe șosea și a căzut în prăpastie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mi-am dat seama că ne răsturnăm. Nu-mi venea să cred”, a povestit Fields.

Tânăra a adăugatera în stare de șoc, dar Zelada, 24 de ani, îi tot spunea: „Suntem bine, suntem bine, suntem bine”, până la jumătatea drumului, când s-a gândit în sinea lui: „Gata, acum se termină tot”.

Dar după ce mașina a aterizat răsturnată pe fundul canionului, cei doi și-au dat seama că au supraviețuit în mod miraculos și că nici nu aveau nimic, în afară de câteva zgârieturi.

Nu aveau cum să sune după ajutor, pentru că telefoanele lor săriseră din mașină în timpul prăbușirii. Au găsit telefonul fetei după un timp, dar acesta era spart și nu avea semnal. Totuși, pe ecranul care părea „lovit de un glonț” a apărut un mesaj care spunea că a detectat un accident și le-a făcut legătura cu serviciile de urgență. Așa au fost localizați de echipele de salvare și scoși din canion.

Fields spune că nici nu știa că telefonul ei, un iPhone, are această funcție.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri