Donald Trump susține că Joe Biden "îl va răni pe Dumnezeu și va face rău bibliei"

Data publicării:
joe biden si donald trump alegeri sua 2020
Foto: Colaj foto Gettyimages

Aflat într-o vizită electorală în statul Ohio, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, nu a ratat ocazia de a-și ataca contracandidatul la alegerile prezindețiale, Joe Biden. "Este împotriva lui Dumnezeu, împotriva armelor", a spus liderul de la Casa Albă, potrivit BBC.

Fostul vicepreședinte al SUA Joe Biden, un catolic devotat, vorbește frecvent despre modul în care credința l-a ajutat să treacă peste tragedia pierderii rpimei soții și a fiicei sale într-un accident de mașină, în 1972.

"Pentru Joe Biden, credința este o sursă de confort în momentele grele", a declarat Andrew Bates, purtătorul de cuvânt al campaniei sale. 

Donald Trump, care se identifică drept prezbiterian, a declarat într-o conferință de presă în Cleveland că Joe Biden „urmează agenda stângii radicale. Vă va lua armele, va distruge Al Doilea Amendament. Este împotriva lui Dumnezeu, împotriva armelor. Îi va răni pe Dumnezeu și va face rău Bibliei".

Religia este un subiect recurent în campaniile celor doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA. Joe Biden l-a acuzat pe președintele în exercițiu de cinism, după ce acesta a apărut într-o fotografie cu o Biblie în mână, lângă o biserică din Washington, în timp ce oamenii legii interveneau în forță pentru a-i dispersa pe susținătorii mișcării Black Lives Matter care, potrivit jurnaliștilor, protestau pașnic în afara Casei Albe.

Trump a dezvăluit în timpul vizitei electorale în Ohio care sunt promisiunile sale pentru un nou mandat. Liderul de la Casa Albă a declarat că va redresa economia puternic afectată în urma crizei de coronavirus și va lansa milioane de locuri de muncă.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri