Două tinere au fost împușcate într-o parcare din SUA după ce una dintre ele a intrat din greșeală în altă mașină

Data publicării:
doi politisti la scena unei crime
Două tinere au fost împușcate într-o parcare din SUA după ce una dintre ele a intrat din greșeală în altă mașină. Foto: GettyImages

Un bărbat din SUA a împușcat două tinere în parcarea unui supermarket, după ce una dintre fete a confundat mașina ei cu cea a suspectului, relatează CNN. Este al treilea incident din această săptămână în care tineri care au făcut o greșeală au fost întâmpinați cu focuri de armă.

Pedro Tello Rodriguez Jr., în vârstă de 25 de ani, a fost arestat, a anunțat Departamentul de Poliție din Elgin, Texas, într-un comunicat de presă.

Polițiștii care au răspuns la apelul la 991, marți noaptea, au găsit două persoane care fuseseră lovite de gloanțe într-un vehicul, a spus poliția. Una dintre ele avea răni grave și a fost transportată de urgență cu elicopterul la spital, în timp ce cealaltă a fost tratată la fața locului, se arată în comunicat.

Fata care a fost rănită ușor a povestit că a coborât din mașina unei prietene și a deschis ușa unui vehicul despre care credea că este al ei. Dar pe scaunul pasagerului se afla un bărbat.

„L-am văzut ieșind pe ușa pasagerului și am lăsat geamul în jos și încercam să-mi cer scuze”, a spus Heather Roth, printre lacrimi.

„A ridicat mâinile, apoi a scos o armă și a început să tragă în noi,” a povestit ea.

Rodriguez a fost reținut de poliție.

Managerul supermarketului a asistat la incident. Poliția a studiat imaginile de pe camerele de supraveghere din parcare, a văzut numerele de înmatriculare de pe mașina suspectului și l-a găsit ulterior acasă, a spus poliția.

„Detectivii din Elgin l-au contactat pe Pedro Tello la reședința lui. Purta încă îmbrăcămintea în care fusese văzut pe camerele de supraveghere”, se arată în declarația poliției.

Este al treilea caz de acest fel petrecut în doar o săptămână în SUA.

În Kansas City, Missouri, un bărbat alb de 84 de ani a împușcat un adolescent de culoare care a sunat din greșeală la ușa lui.

Ralph Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost „împușcat de două ori și rănit la cap și la braț”. Incidentul a avut loc în 13 aprilie. Părinții lui Ralph îl trimiseseră să îi ia pe frații lui de la o adresă, dar acesta a încurcat străzile și a sunat la altă ușă. Proprietarul casei l-a împușcat de două ori.

Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost „împușcat de două ori și rănit la cap și la braț”, au spus avocații familiei într-un comunicat. Protestatarii au cerut „dreptate pentru Ralph”, scandând „Black Lifes Matter”. Incidentul a avut loc în 13 aprilie. Părinții lui Ralph îl trimiseseră să îi ia pe frații lui de la o adresă, dar acesta a încurcat străzile și a sunat la altă ușă. Proprietarul casei l-a împușcat de două ori.

De asemenea, o tânără care se afla într-o mașină care a intrat din greșeală pe aleea unei proprietăți private a fost împușcată mortal de proprietar, în orașul american Hebron.

„Tinerii căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să tragăă”, a declarat șeriful din Washington, Jeffrey Murphy.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri