Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei

Data actualizării: Data publicării:
femeie zambind
Corinna Johnson FOTO:GoFundMe

O femeie din Texas a fost găsită omorâtă în bătaie, în dulapul din dormitor, după ce ar fi căzut victimă furiei iubitului ei, cu care avea o relație de 6 ani.

Poliția din Dallas a primit un telefon în urmă cu o săptămână, fiind anunțată că într-un apartament din oraș a avut loc o crimă. Echipajul care s-a deplasat la fața locului l-a identificat la adresă pe Omar Lucio, de 34 de ani, care, însă, a refuzat să deschidă ușa. Abia după 2 ore s-a lăsat convins și a ieșit afară, fiind reținut pe loc, potrivit People.

În interiorul apartamentului, polițiștii au găsit-o moartă pe Corinna Johnson, trupul ei fiind ascuns într-un dulap.

Lucio a fost acuzat de crimă și a fost încarcerat. Bărbatul mai este cercetat și în alte dosare, pentru curse ilegale și un accident soldat cu rănirea gravă a unor persoane. Cauțiunea a fost stabilită la suma de 1.585.000 dolari.

Deși poliția din Dallas nu a făcut public numele victimei, familia femeii a identificat-o pe o pagină GoFundMe drept Corinna Johnson. Sora ei, Érica Hernandez, a spus că moartea ei a fost provocată de „violența domestică”.

Membrii familiei au declarat pentru presa locală că femeia avea un copil de 7 ani și era împreună cu Lucio de șase ani.

Mătușa Corinnei, Kathy Gareau, a declarat: „O avertizam întotdeauna că nu mai trebuia să fie cu el, că o va răni, o va omorî”.

Odată intrați în apartament, polițiștii au urmărit o dâră de sânge de la ușa din față până la baie și apoi la un dulap din dormitor, unde au găsit-o pe Corinna înfășurată în cearceafuri.

Anchetatorii ar fi găsit, de asemenea, haine pline de sânge în mașina lui Lucio.

Poliția a aflat că în seara crimei cuplul a fost într-un bar din care a fost dat afară după ce Lucio a lovit-o de câteva ori pe Corinna. La poliție, acesta a recunoscut că și-a atacat iubita în mașină, până să ajungă acasă. Cel mai probabil, a rănit-o grav și, odată ajunși acasă, a târât-o spre intrare, apoi spre baie.

În cursul nopții, Lucio ar fi sunat o femeie - a cărei calitate nu este cunoscută - și i-a cerut să vină la apartament. Aceasta a sunat ulterior la poliție și a anunțat crima, însă acest lucru s-a întâmplat abia după 24 de ore. La poliție, această femeie a declarat că în seara în care a fost la apartamentul cuplului a găsit-o pe Corinna grav rănită, părând să fie moartă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri