Sari la conținut

După ce Youtube le-a interzis clipurile, pasionații de arme amenință că se mută pe...Pornhub

Decizia Youtube de a interzice clipurile video care îi învață pe oameni cum să își facă propriile arme sau să le modifice, precum și clipurile și cananelel care fac reclamă vânzării de arme și accesorii i-a supărat teribil pe vloggerii pasionați de arme de foc. După ce clipurile lor au fost șterse de pe Youtube, iar unele canale au fost închise, aceștia au amenințat că își vor muta tot conținutul pe o altă platformă...Pornhub, după cum relatează BBC News

Pasionații de arme acuză că decizia Youtube reprezintă o încălcare a drepturilor cetățenilor americani și vor să își încarce de acum încolo conținutul video pe un alt site popular: Pornhub.

„Nu vom căuta să monetizăm clipurile pe Pornhub. Vrem doar un loc sigur pentru conținutul nostru video și pentru oamenii care ne urmăresc”, spun Karl Kasarda și Ian McCollum, care dețin un site cu recenzii de arme intitulat InRangeTV.

Noua politică a Youtube interzice acum clipurile care arată cum să îți faci propriile tale arme sau muniții, clipurile și canalele al căror scop este de a vinde arme, încărcătoare sau accesorii menite să transforme o armă de foc într-una semiautomată.

Aceste schimbări au stârnit furia vloggerilor care își modifică armele și postează pe Youtube indicații și instrucțiuni, așa că îi cer platformei video să își definească mai bine regulile, astfel încât pasionații de arme să nu se teamă că le vor fi șterse videourile sau canalele.