Video "Fata mea a fost omorâtă aici". Imagini înfiorătoare din Jîtomîr, unde un tată caută printre ruine locul unde bombele i-au ucis copilul

Data actualizării: Data publicării:
barbat care sia- pierdut cpilul in bombardament in jitomir
Imagini înfiorătoare din Jîtomîr, unde un tată caută printre ruine locul unde bombele i-au ucis copilul. FOTO: Captură BBC

Un atac de amploare a fost lansat de Rusia în Jîtomîr, ieri. În mediul online au fost făcute publice imagini care arată dezastrul rămas după bombardamentul care a ras de pe suprafața pământului maternitatea din localitate, blocuri și case. Cei care au supraviețuit caută printre ruine în speranța că ar mai putea găsi pe cineva în viață.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din ceea ce a fost Jîtomîr nu a rămas nimic, după ce rușii au lansat o rachetă Kalibr. Imaginile arată dezastrul lăsat în urmă. Nicio clădire nu mai este în picioare, totul este un morman de moloz.

Oamenii care au scăpat cu viață caută disperați printre clădirile prăbușite: "Să vadă toată lumea ce face Rusia în Ucraina noaastră", este mesajul îndurerat al unui bărbat.

Este unul dintre cei care a pierdut totul în tragedia de acum o zi.

"Am auzit împușcături. Fiica mea a murit. Vecinii mei au murit", spune el.

El îi arată reporterului BBC locul unde fiica lui a fost ucisă, imaginile fiind cutremurătoare. Bărbatul merge printre ruine și la un moment dat se oprește în fața a ceea ce acum câteva zile era casa lui.

"Acesta este locul. Aici a fost omorîtă fiica mea. Se ducea la toaletă.... și asta a fost. Asta s-a întâmplat", povestește el.

Jîtomîr este un oraș aflat la vest de Kiev. Acolo, în atacul devastator de ieri au fost lovite maternitatea și locuințe ale civililor.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri