Fostul jucător de fotbal de la Chelsea şi Newcastle, Christian Atsu, este prins sub dărâmături, după cutremurele din Turcia

Data actualizării: Data publicării:
Christian Atsu
Fostul jucător de fotbal de la Chelsea şi Newcastle, Christian Atsu, este prins sub dărâmături, după cutremurelor din Turcia. Foto: Profimedia

Asociația de Fotbal din Ghana le-a cerut fanilor să „se roage” pentru fostul atacant de la Chelsea și Newcastle, Christian Atsu, care ar fi prins sub dărâmături în urma cutremurelor devastatoare din Turcia, informează BBC.

Atsu, în vârstă de 31 de ani, împreună cu directorul sportiv al clubului, Taner Savut, au fost prinși sub dărâmături la Kahramanmaras, unde îşi are sediul echipa. Anunțul a fost făcut de prezentatorul sportiv turc Yagız Sabuncuoglu.

Hatayspor este principalul club din Hatay, unul dintre orașele afectate de cutremurele care au ucis peste 2.000 de oameni în Turcia și Siria.

„Ne rugăm pentru Christian Atsu și victimele cutremurelor din Turcia și Siria. „Continuăm eforturile noastre de a contacta oficialii Hatayspor și ai Federației Turce de Fotbal, având în vedere situația dificilă,” se arată în mesajul Asociației de Fotbal din Ghana.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri