Sari la conținut

FOTO. Prințul George a împlinit 4 ani. Casa regală face public un nou portret oficial

Prințul William și soția sa Kate au făcut publică o nouă fotografie oficială a fiului lor, prințul George, care a împlinit, sâmbătă, vârsta de 4 ani, informează Agerpres.

"Ducele și ducesa sunt încântați să împărtășească un nou portret oficial al prințului George pentru a marca aniversarea a patru ani ai Alteței Sale Regale", se arată într-un anunț al Palatului Kensington publicat pe Twitter.

Portretul prințului, în care acesta poartă o cămașă "seersucker" fără guler, în dungi albastre și albe, a fost realizat de fotograful regal Chris Jackson.

"Mă simt onorat că ducele și ducesa de Cambridge au ales să împărtășească acest portret pe care l-am realizat cu ocazia aniversării celei de-a patra zi de naștere a prințului George", a scris Jackson pe rețeaua de socializare.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3

Foto: Guliver/GettyImages

George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și-a petrecut ziua de naștere alături de familie, după cum a precizat Palatul Kensington într-un comunicat.

Prințul William, prințesa Kate, George și sora sa în vârstă de 2 ani, Charlotte, au vizitat săptămâna aceasta Heidelberg, Berlin și Hamburg într-un turneu efectuat în Germania și interpretat, la scară largă, drept un efort de a îmbunătăți imaginea Casei regale britanice în Europa pe fondul tensiunilor fără precedent ocazionate de negocierile pentru Brexit.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3

Foto: Guliver/GettyImages

Anterior vizitei în Germania, ducele și ducesa de Cambridge s-au aflat în Polonia. După ce a primit o jucărie destinată nou-născuților, în cadrul unui eveniment pentru start-up-uri desfășurat luni la Varșovia, Kate a glumit în public că ea și soțul ei vor trebui să aibă mai mulți copii.

PRINTUL GEORGE CROP GETTY

Foto: Guliver/GettyImages

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 1

Foto: Guliver/Getty Images

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3

Foto: Guliver/Getty Images

 

Pe aceeași temă