Gafă de proporții a lui Trump. Cum l-a consolat pe un bătrân care și-a pierdut casa când un iaht a eșuat peste ea

Data publicării:
Președintele SUA Donald Trump, cu gura deschisă
Foto: Getty Images

Uraganul Florence a făcut deja cel puțin 37 de victime în trei state din SUA, însă președintele Donald Trump le cere supraviețuitorilor să privească partea plină a paharului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele american Donald Trump s-a aflat într-o vizită oficială în Carolina de Nord, unul dintre statele afectate de Uraganul Florence. Însă interacțiunea președintelui cu cetățenii care au supraviețuit furtunii au stârnit noi acuzații la adresa lui Trump, care ar fi dat dovadă de insensibilitate față de dramele cu care se confruntă oamenii.

Potrivit Huffington Post, Donald Trump i-ar fi spus unui bătrân, a cărui casă a fost grav afectată după ce un iaht a eșuat pe pridvorul ei, că „măcar s-a ales cu o barcă frumoasă”.

Aceasta nu a fost singura gafă a lui Trump. În timp ce împărțea mâncare victimelor uraganului, președintele american le-a urat oamenilor „distracție plăcută”, aceeași proproziție pe care a rostit-o și anul trecut, în fața victimelor Uraganului Harvey.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri