Gluma macabră făcută de Putin la televiziunea rusă, referitoare la politicienii din Europa: „Am decis să vă spânzurăm pe toți”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin nervos, gesticulează
Un rus spune că pe front 99% îl numeau pe Putin "nenorocit". Foto: Profimedia Images

Televiziunea de stat rusă a prezentat duminică o înregistrare în care preşedintele rus Vladimir Putin îi ironizează pe politicienii europeni, pe care îi descrie drept total dependenţi de SUA, informează DPA, preluată de Agerpres.

„Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: «Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?»”, a spus Putin, citat de agenţia de ştiri TASS.

„Cred că asta va fi un fiasco pentru ei pentru că este foarte puţin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă”, a adăugat Putin.

În acelaşi timp, a spus Putin la televiziunea rusă, specialiştii ruşi vor analiza armele NATO capturate în războiul împotriva Ucrainei şi le vor utiliza pentru a-şi ameliora propriile sisteme militare.

„Cred că reprezintă o oportunitate să le analizăm să vedem dacă există ceva care poate fi aplicat în ţara noastră, de ce nu?”, a declarat Putin la televiziune într-un material difuzat dumică.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri