Exclusiv Igor Grosu, despre amenințările lui Medvedev: Trebuie să răspunzi pentru crime. Elita Rusiei trăiește în altă dimensiune

Data publicării:
ID244423_INQUAM_Photos_Elena_Covalenco
Președintele Parlamentului din Republica Moldova. Foto: Inquam Photos / Elena Covalenco

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, a declarat, vineri, la Interviurile Digi24.ro, că vede „o degradare lamentabilă în discursul public” al liderilor ruși. El spune că amenințările lui Dmitri Medvedev la adresa Ucrainei și Republicii Moldova, despre care a spus că nu ar trebui să existe, „ne lasă perplecși, spunând în același timp că ei sunt frații noștri”. De asemenea, politicianul moldovean afirmă că toată elita rusă „trăiește în altă dimensiune” și că „pentru toate crimele astea, odată și odată trebuie să răspunzi”.

„Văd o degradare lamentabilă în discursul public și nu știu până unde mai poate ajunge această degradare, pornind de la a amenința țările vecine. Ultima declarație în general ne lasă pe toți perplecși spunând că statul ucrainean nu trebuie să existe și, pe altă parte, ei spunând că ei sunt frații noștri. 

Nu numai în cazul acestui personaj, toată așa-numită elită trăiește în altă dimensiune. 

Pentru toate crimele astea, odată și odată trebuie să răspunzi. Cât ești în viață, în fața Creatorului, o să răspunzi. Pentru că ceea ce fac ei acolo se numește crimă și genocid împotriva poporului ucrainean. Nu-l acoperit cu denumiri sofisticate, cu pretinsa a nu știu ce lumi ruse...Asta se numește crimă. Și cei mai odioși dictatori și criminali de război istoria ne arată că odată și odată ajung să fie în fața justiției”, a afirmat Igor Grosu.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri