Video Imaginile care au înfuriat din nou Italia. O turistă s-a urcat pe Fontana di Trevi ca să-și umple sticla cu apă

Data actualizării: Data publicării:
o femeie isi umple sticla cu apa la fontana di trevi
O turistă s-a urcat pe Fontana di Trevi ca să-și umple sticla cu apă. FOTO: captură Twitter

O turistă s-a urcat pe Fontana di Trevi din Roma, ca să-și umple sticla cu apă. A fost uimită când a fost apostrofată de un gardian și părea să nu înțeleagă ce a greșit, scrie Business Insider.

Imaginile au fost filmate luna trecută, acesta fiind un nou incident dintr-o serie de evenimente cu care Roma s-a confruntat în această vară, în care turiștii au încălcat legile și au deteriorat monumente și situri istorice.

Imaginile au fost filmate în 18 iulie de către un turist care era de față. În clip se vede cum femeia se cațără pe monument ca să își umple sticla cu apă dintr-o parte centrală a fântânii Un gardian a văzut-o, a atenționat-o și a somat-o să iasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Erau indicații peste tot că nu era permis să intri în fântână, dar turista părea să nu înțeleagă ce a greșit și încerca să îi explice gardianului gestul său, a povestit bărbatul care a filmat momentul.

Nu sunt informații dacă turista a fost amendată sau reținută.

Cu doar câteva săptămâni înainte, un turist a iscat furie în Roma după ce a înotat la Fontana di Trevi, iar cei care erau de față l-au aplaudat.

La sfârşitul lui iunie, un instructor de sport bulgar, în vârstă de 27 de ani, care trăieşte în Regatul Unit, a indignat Italia prin faptul că şi-a scrijelit numele şi pe cel al partenerei sale pe Colosseum. La scurt timp după aceea, încă doi turişti au fost surprinşi în timp ce degradau zidurile Colosseumului din Roma.

Consilierul pe probleme de sport și turism din Roma, a numit aceste incidente „pură barbarie” și a subliniat că amenzile și „apelurile la bunul simț” nu mai sunt suficiente pentru a ține turiștii în frâu.  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri