Iranul avertizează că intrarea Hezbollah în război ar fi un „cutremur uriaş” pentru Israel: S-ar putea să fie prea târziu în câteva ore

Data publicării:
bombardamente in timpul razboiului dintre israel si hamas
Ministrul iranian de Externe a cerut Israelului să înceteze atacurile asupra Fâşiei Gaza. FOTO: Profimedia Images

Ministrul iranian de Externe a cerut Israelului să înceteze atacurile asupra Fâşiei Gaza, avertizând că războiul s-ar putea extinde şi în alte părţi ale Orientului Mijlociu dacă mişcarea Hezbollah din Liban, susţinută de Teheran, s-ar alătura bătăliei, ceea ce ar face ca Israelul să simtă „un cutremur uriaş”, relatează Times of Israel, citată de News.ro.

Hossein Amirabdollahian, aflat în vizită la Beirut, a spus presei că gruparea libaneză Hezbollah ia în considerare toate scenariile unui război, iar Israelul ar trebui să înceteze atacurile asupra Gaza cât mai curând posibil.

Amirabdollahian s-a întâlnit vineri cu liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, care l-a informat cu privire la condiţiile mişcării din Liban, considerate, de asemenea, teroriste.

„Ştiu despre scenariile pe care Hezbollah le-a pus în aplicare. Orice pas pe care îl va face rezistenţa (Hezbollah) va provoca un cutremur uriaş în entitatea sionistă. Vreau să-i avertizez pe criminalii de război şi pe cei care susţin această entitate, înainte de a fi prea târziu, să oprească crimele împotriva civililor din Gaza, pentru că s-ar putea să fie prea târziu în câteva ore”, a spus Amirabdollahian. 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri