Foto Kadîrov a participat la o întrunire cu generalii săi purtând o geacă Louis Vuitton de 2.400 de euro

Data actualizării: Data publicării:
Kadirov Vuitton
Jacheta Louis Vuitton purtată de Ramzan Kadîrov costă 2.370 de euro. Sursă foto: louisvuitton.com

Liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a afișat la o întrunire cu generalii săi purtând o jachetă tip camuflaj de la producătorul de lux Louis Vuitton, în valoare de aproape 2.400 de euro. Gustul lui Kadîrov pentru lux și opulență nu mai este de mult un secret.

Întâlnirea lui Kadîrov cu comandanții săi militari a avut loc într-o grădină, în jurul unei mese lungi de lemn, în capul căreia s-a așezat liderul cecen. El poartă o jachetă de camuflaj de tip militar, numai că este făcută de Louis Vuitton și costă 2.370 de euro.

Kadîrov a postat fotografii și un clip video de 9 minute pe contul său de pe rețeaua socială rusească VKontakte.

Amănuntul a fost observat de Anton Gerașcenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, care a distribuit fotografii pe contul său de Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-adevăr, pe site-ul companiei Louis Vuitton se găsește o astfel de jachetă, făcută „90% din lână virgină”, care costă 2.370 de euro.

Jacheta are câteva detalii de efect, cum ar fi includerea celebrelor inițiale „LV” în șnurul de la guler sau în șireturile care fixează mâneca. De asemenea, modelul camuflajului este constituit din literele care compun numele producătorului de lux.

lv2
Jacheta Louis Vuitton purtată de Ramzan Kadîrov costă 2.370 de euro. Sursă foto: louisvuitton.com

La întrunirea cu generalii săi, Ramzan Kadîrov a discutat despre planul de a trimite trupe cecene la Bahmut, după ce Evgheni Prigojin, șeful trupelor Wagner, amenințase că se retrage de pe front din cauza lipsei de muniție. 

Aplecarea lui Kadîrov spre produse de lux nu este un secret. El a mai fost fotografiat purtând produse scumpe și extravagante, ca atunci când a apărut la o întrunire încălțat cu bocanci Prada, de 1.500 de euro.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri