Kremlinul refuză să spună dacă Tucker Carlson îi va lua un interviu lui Putin. Controversatul jurnalist american, văzut la Moscova

Data actualizării: Data publicării:
Tucker Carlson
Tucker Carlson este un fost prezentator al postului de televiziune Fox News, care şi-a lansat un nou serviciu de streaming video pe bază de abonament în decembrie. FOTO: Profimedia Images

Kremlinul a refuzat luni să spună dacă preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, îi va acorda sau nu un interviu jurnalistului american Tucker Carlson sau dacă acesta se află la Moscova, relatează Reuters.

„Nu vă puteţi aştepta să oferim informaţii despre acţiunile jurnaliştilor străini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat în legătură cu speculaţiile potrivit cărora Carlson s-ar afla în Rusia pentru a-i lua un interviu lui Putin.

„Mulţi jurnalişti străini vin zilnic în Rusia, mulţi continuă să lucreze aici şi salutăm acest lucru. Nu avem nimic de anunţat în ceea ce priveşte interviurile preşedintelui pentru mass-media străină”, a spus Peskov. 

Carlson este un fost prezentator al postului de televiziune Fox News, care şi-a lansat un nou serviciu de streaming video pe bază de abonament în decembrie, pentru a-şi valorifica popularitatea în rândul alegătorilor conservatori. Un interviu cu Donald Trump postat pe reţeaua X în august, anul trecut, a strâns peste 267 de milioane de vizualizări.

Canalul Mash Telegram a publicat sâmbătă o poză cu Carlson, precizând că acesta a ajuns la Moscova.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri