Video Lupte „față în față” cu Hamas, pe străzile din Khan Yunis. IDF: Teroriștii au încercat să scape ascunși printre femei și copii

Data publicării:
gaza lupte ezgif.com-optimize (6)

Forțele israeliene continuă luptele împotriva Hamas pe străzile orașelor din Fâșia Gaza, unde au reușit eliminarea mai multor teroriști, dar și arestarea altora, care încercau să scape sub paravanul civililor care caută să se pună la adăpost de gloanțe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Lupte față în față, teroriștii din 7 octombrie se predau forțelor IDF, explozibili găsiți, puțuri localizate și un raid asupra unui avanpost Hamas”, descrie armata israeliană imaginile din timpul luptelor din orașul Khan Yunis.

De asemenea, IDF mai arată că au avut loc lupte în zone urbane foarte dense, unde s-au luptat cu teroriștii de aproape. 

„În plus, luptătorii au identificat o serie de suspecți care se ascundeau printre femeile și copiii care mărșăluiau cu un steag alb în mâini și care au fost ulterior arestați. În timpul investigațiilor efectuate de către anchetatorii Unității 504 din cadrul Diviziei de Informații, suspecții s-au dovedit a fi teroriști, unii dintre ei participând la atacul din 7 octombrie”, mai precizează IDF.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri