A cerut aceeași tunsoare ca a prietenului lui, ca să nu fie deosebiți la școală

Data actualizării: Data publicării:
jaxreddy

O poveste cu tâlc, în Statele Unite. Jax, un băiat în vârstă de doar 5 ani din Kentucky, i-a cerut mamei lui să fie tuns astfel încât să arate ca Reddy, un coleg de clasă.

jaxreddy

Privind fotografia este clar că cei doi copii nu numai că nu seamănă, însă sunt și de altă culoare. Aceasta este dovada că prejudecățile se învață, relatează The Independent.

Mama lui Jax a distribuit fotografia cu cei doi pe Facebook după ce au devenit „identici” și a relatat povestea.

„Mi-a spus că abia așteaptă să meargă luni la școală, cu aceeași frizură ca a lui Reddy, pentru ca profesoara să nu-i deosebească. Era așa amuzat de faptul că profesoara îi va confunda. Asta este o fotografie cu Jax și Reddy de la Crăciun, sunt sigură că vedeți asemănările. Dacă asta nu e asta dovada că ura și prejudecata sunt învățate atunci nu știu care e. Singura diferență pe care Jax o vede între ei doi este părul”, a scris Lydia Stith Rosebush, postarea ei devenind virală și preluată de presa de pe mapamond.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri