Sari la conținut
News Alert

Anunț oficial: Actorul Robin Williams s-a sinucis

Domnul Williams a fost văzut ultima dată în viaţă de soţia sa la aproximativ 22:30, pe 10 august 2014, când aceasta s-a retras în camera ei. Nu se ştie deocamdată în ce moment al serii s-a retras domnul Williams în dormitor. Asistentul său personal a intrat în dormitor şi l-a găsit pe domnul Williams în şezut, fără semne vitale. Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului”, a declarat Keith Boyd, medic-şef legist.

El a precizat că artistul trecea printr-o depresie şi intenţiona să apeleze la ajutor specializat pentru a se trata. Robin Williams a fost văzut pentru ultima oară în viaţă de către familia sa pe 10 august. Cel care l-a găsit însă spânzurat pe actorul de 63 de ani a fost asistentul său personal care, îngrijorat că Robin Williams nu-i răspunde la apeluri, a intrat în camera acestuia.

The New York Times: Robin Williams, o pierdere greu de suportat pentru lumea comediei

Robin Williams a fost unul dintre cei mai dinamici, epuizanţi, uluitori comedianţi care au trăit vreodată. Mintea şi gura sa, ambele au lucrat cu viteză.

Prima oara am văzut acest lucru în siticomul "Mork and Mindy", unde el a interpretat rolul unui extraterestru simpatic şi tont.

A luat cu el în multe filme acel stil improvizator. În filmul de comedie "Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit", în rolul Geniului căruia i-a dat voce în filmul de animaţie "Alladin" şi misteriosului om nebun pe care l-a interpretat în filmul lui Terry Gilliam, "Regele Pescar", care este una dintre interpretările mele favorite. Este sentimentală, misterioasă, dar este şi ceva cu adevărat minunat, uman şi plin de compasiune la acest rol.

Era un actor deosebit şi sensibil. Ceea ce era câteodată fascinant să priveşti în rolurile sale mai serioase, precum cel din "Good Will Hunting".

Puteai simţi o tensiune în rolurile non-comice. O exuberanţă naturală, verificată şi afişată.

Acel spirit dinamic este ceea ce cred eu că îl defineşte. El este unul dintre motivele pentru care mulţi dintre noi care am crescut privindu-l, ne-am obişnuit să-l vedem pe el reinventându-se în film după film, în roluri mari şi mici, iar în lumea comediei pierderea sa va fi greu de suportat.