Cum a scăpat nesancționat miliardarul care a condus cu 417 km/h pe o autostradă din Germania

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Un miliardar ceh s-a filmat conducând cu 417 km/h pe o autostradă în Germania FOTO: captură YouTube

Miliardarul ceh care a condus un Bugatti cu 417 km/h pe o autostradă din Germania a scăpat fără nicio sancțiune. Explicația procurorilor e că șoferul nu a pus pe nimeni în pericol, pentru că șoseaua de mare viteză era liberă.

Miliardarul ceh Radim Passer s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 km/h un autoturism Bugatti Chiron, în timpul zilei, pe autostrada dintre Berlin şi Hanovra.

El a postat videoclipul pe canalul său de Youtube la jumătatea lunii ianuarie, explicând că "mulţi oameni (ne-au) cerut să distribuim imagini needitate" cu maşina sport, una dintre cele mai rapide din lume.

Imaginile au fost văzute de aproape 12 milioane de ori, doar pe YouTube. În acest context, polițiștii din Germania au deschis o anchetă, dar în final procurorul a închis dosarul, din lipsă de probe, pentru că poliţia nu a reuşit să demonstreze că șoferul a comis o infracţiune.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Parchetul spune că autostrada era goală, așa că nimeni nu a fost pus în pericol.

Pe autostrăzile din Germania nu există limită de viteză, însă autoritățile recomandă o limită de 130 km/h pe autostrăzi.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri