Cum arată Space Walk, cel mai mare rollercoaster pietonal din lume

Data actualizării: Data publicării:
Space Walk
Rollercoaster Space Walk Foto: Instagram

În Coreea de Sud există cel mai mare rollercoaster pietonal din lume. Dimensiunile sunt uriașe, iar panorama oferită este fabuloasă. Rollercoasterul Space Walk este luminat doar de leduri și este proiectat să reziste la un cutremur de 6,5 grade.

Space Walk este un atfel de rollercoaster. Te poți plimba la pas, liniștit și în siguranță. Chiar și cei care au rău de înălțime o plimbare pe Space Walk îi face să uite de orice pentru că priveliștea este pur și simplu ireală, scrie Koreaherald.com

Space Walk este situat pe dealurile parcului Hwanho din Pohang. Are o pistă de oțel curbată ceea ce o afce să arate ca un adevărat rollercoaster. Are o lungime de 333 de metri, este înalt de circa 25 metri și este conceput şi ca un observator.

Space Walk. noaptea Foto: Instagram
Space Walk. noaptea Foto: Instagram

Acesta permite vizitatorilor şi iubitorilor de astronomie să admire cerul pe timp de noapte, dar şi răsăritul şi apusul, de la diferite înălţimi.

Pe toată lungimea rollercoaster-ului Space Walk sunt montate lumini cu LED, pe balustrade şi trepte, ceea ce face ca instalaţia să strălucească pe cerul nopţii odată ce se întunecă.

Space Walk a fost creată de către POSCO, o companie care produce oţel în Coreea de Sud.

Aproximativ 317 de tone de oțel, toate produse de Posco, au fost folosite pentru a crea sculptura artiștilor germani Heike Mutter și Ulrich Genth. Space Walk este proiectat să reziste la cutremure de până la 6,5 ​​grade.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri