Doi soți au murit în aceeași zi de forme diferite de cancer

Data publicării:
cuplu
Doi soți din SUA au murit de cancer la câteva ore distanță FOTO: Yankton County EMS

Doi soți din SUA au murit de cancer la câteva ore distanță unul de celălalt, chiar înainte de Crăciun. Steve Hawkins, 58 de ani, și soția lui , Wendy, 52 de ani, au murit de două forme diferite de cancer la spitalul din Yankton, Dakota de Sud, potrivit presei locale.

Cei doi aveau trei copii, de peste 20 de ani. Fiul, Trenton, a spus că moartea celor doi părinți în aceeași zi a fost o „experiență șocantă”.

Steve fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu aproape cinci ani, în timp ce Wendy a fost diagnosticată mult mai recent, potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță (EMS) din Yankton, unde lucra Steve.

Cu profundă tristețe vă informăm că administratorul EMS din Yankton, Steve Hawkins, a murit vineri, 23 decembrie 2022, după ce s-a luptat cu cancerul timp de aproape cinci ani. Avea 58 de ani.

Steve a fost angajat ca administrator în iunie 2009. Înainte de a veni la Yankton, Steve a fost paramedic în Cody, Wyoming și Parcul Național Yellowstone. Și-a început cariera de paramedic în San Diego, California.

Într-o altă întorsătură tristă a evenimentelor, soția lui Steve, Wendy Hawkins, a murit și ea în aceeași zi, vineri, 23 decembrie 2022, la vârsta de 52 de ani, după o scurtă luptă cu cancerul. Wendy a fost o soție și o mamă devotată care a rămas acasă pentru a-și crește cei trei copii, Brad, Mandi și Trent, care acum au peste 20 de ani.

Brad și Trent încă locuiesc acasă, în timp ce Mandi și logodnicul ei locuiesc în Iowa”, este anunțul postat online pe EMS.

Sora lui Steve a spus că cei doi soți sufereau de forme diferite de cancer, însă nu a precizat care sunt acestea.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri