După ce zborul său a fost deviat, un pilot a desenat pe cer deasupra Siciliei un simbol care arată clar cât l-a nemulțumit decizia

Data actualizării: Data publicării:
un avion a desenat un penis pe cer
Un pilot de la Lufthansa, aparent nemulțumit că zborul lui a fost deviat, a conturat un penis uriaș pe cer în dreptul Siciliei FOTO: Flightradar24

Un pilot de la Lufthansa, aparent nemulțumit că zborul lui a fost deviat, a conturat un penis uriaș pe cer în dreptul Siciliei, după care și-a continuat drumul.

Pilotul zbura de la Frankfurt în Sicilia pe data 28 iulie, dar când era foarte aproape de destinație i s-a cerut să aterizeze în Malta, potrivit Flightradar24.

Nu a fost o cerere chiar neașteptată, având în vedere faptul că în această perioadă traficul aerian pe aeroportul Fontanarossa din Catania a fost serios perturbat de incediile provocate de valul de căldură, dar se pare că pilotul nu a fost pregătit pentru ea.

Datele Flightradar24 au arătat că, după ce a primit cererea de deviere, aeronava Lufthansa a zburat deasupra și pe lângă Catania timp de 16 minute conturând simbolul falic deasupra mării, în largul coastei Siciliei.

Apoi, avionul a revenit pe ruta obișnuită de zbor și a continuat drumul spre Malta, unde a aterizat 35 de minute mai târziu.

Deși nimeni nu a confirmat că pilotul a desenat în mod intenționat forma, contactată de către Business Insider, compania Lufthansa a evitat să ofere vreun răspuns.

Nu este prima dată când un pilot „desenează” un simbol falic pe cer. La începutul anului, un elicopter al Forțelor Armate ale Maltei a creat un model similar deasupra Maltei. Iar anul trecut, o aeronavă a forțelor aeriene americane a conturat un penis în apropierea unui oraș sirian unde Rusia are o bază navală. Oficialii Forțelor Aeriene au spus că a fost vorba de o coincidență.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri