FOTO. Doi tineri s-au căsătorit în apropierea vulcanului Taal care arunca nori de cenușă, în Filipine

Data actualizării: Data publicării:
Taal Volcano Erupts In The Philippines
FOTO: Guliver/ Getty Images

Doi tineri din Filipine au ignorat avertismentul autorităților cu privire la erupția vulcanului Taal și au organizat ceremonia chiar la poalele lui, scrie CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chino și Kat Vaflor au decis să se căsătorească la mai puțin de 16 kilometri distanță de vulcanul activ Taal. În timpul evenimentului, vulcanul a aruncat nori de cenușă, moment imortalizat de fotograful celor doi miri. Imaginile au devenit în scurt timp virale.

„Eram foarte speriați și tot verificam rețelele sociale cu privire la noutăți despre erupția vulcanică. Eram conștienți de pericol”, a declarat fotograful Randolf Evan. „Am discutat între noi cu privire la ce este de făcut în cazul în care pericolul crește”.

Şcolile şi instituţiile sunt închise luni în capitala statului Filipine după ce vulcanul Taal a aruncat nori de cenuşă peste oraş, seismologii avertizând în legătură cu riscul unui erupţii care s-ar putea produce oricând, urmată de un posibil tsunami, scrie Agerpres.

Mii de persoane au fost nevoite să îşi evacueze locuinţele aflate în apropiere de Taal, unul dintre cei mai mici vulcani activi din lume, care, pentru a doua zi consecutiv, a expulzat cenuşă din craterul său situat în mijlocul unui lac, la o distanţă de aproximativ 70 de kilometri sud de centrul oraşului Manila.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri