George Bush, cel mai în vârstă preşedinte american în viaţă, a fost externat după două luni de spitalizare

Data publicării:
crbushwheelchairap-43812

"Bush se simte mai bine, nu va mai avea nevoie de medicamente speciale o dată întors acasă, însă îşi va continua fizioterapia", a spus doctorul Amy Mynderse.

George Bush a fost spitalizat la Houston pe 7 noiembrie, timp de 12 zile, după care a fost din nou internat, deoarece tusea sa s-a agravat.

"Sunt profund recunoscător medicilor şi infirmierelor formidabile care m-au îngrijit aşa de bine la spitalul Metodist", se arată într-un comunicat al fostului preşedinte.

"Vreau să vă spun de asemenea cât de mult am fost impresionat de toate mesajele prietenilor şi concetăţenilor noştri. Rugăciunile şi dorinţele voastre m-au ajutat mai mult decât vă puteţi imagina şi întorcându-mă acasă, îmi pare rău doar că nu vă pot mulţumi fiecăruia dintre voi în parte", a mai scris acesta.

George H.W. Bush este cel mai în vârstă dintre cei patru foşti preşedinţi încă în viaţă. Veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, acesta a fost învins la sfârşitul primului său mandat de către democratul Bill Clinton, în noiembrie 1992.

Fiul său, George W. Bush, a fost preşedinte al SUA din 2001 până în 2009.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri