India. Femei înfuriate au devastat un bar din cauza denumirii unui cocteil: „Violatorul”

Data publicării:
02012013 20india-41635

Mai multe femei au devastat un bar şi l-au bătut pe proprietar, ca pedeapsă pentru că vindea şi făcea reclamă unui cocteil numit "Violatorul". Femeile au sfâşiat meniul barului şi au cerut arestarea patronului.

Îndrăzneala proprietarului de a face reclamă băuturii le-a înfuriat şi mai mult pe femei. Acestea au dat buzna în barul din Mumbai, l-au bătut pe proprietar şI i-au dat afară pe clienţi.

„Am primit informaţia că o băutură numită "Blatkari" (Violatorul) este servită aici, la barul Bonobo. Este o ruşine că unii oameni nu consideră violul drept o crimă abominabilă şi vorbesc despre el într-un mod atât de uşuratic”, a declarat Vidya Chavan, membru al Partidul Congresului Naţional.

Femeile, membre ale unui partid din India, consideră intolerabilă atitudinea patronului. Ele spun că bărbatul şi-a bătut joc de tragedia de acum o lună, care a şocat opinia publică în India.

Moartea fetei de 23 de ani, violată şi torturată de mai mulţi bărbaţi, a reaprins în India dezbaterea privind drepturile femeilor din acestă ţară. În India, cazurile de viol neraportat şI nepedepsit sunt extrem de numeroase, spun organizaţiile pentru drepturile omului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri