Jaf la un depozit de jucării erotice din Spania. S-au furat și niște „piese rare”, din aur, în valoare de 80.000 de euro

Data actualizării: Data publicării:
depozit dream love
Jaf la un depozit de jucării erotice din Spania FOTO: El Mundo

Un depozit al celui mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania, situat în parcul logistic Carmona de lângă Sevilia, a fost călcat de hoți joi dimineață. Trei persoane încă neindentificate au dat o lovitură de proporții, pentru că, printre altele, au furat și niște vibratoare poleite cu aur de 24 de carate, în valoare de 80.000 de euro, a precizat CEO-ul companiei, Mario Romero Molina.

În total, au fost furate șapte vibratoare din aur și oțel, ale căror prețuri de vânzare variază între 16.000 și 17.000 de euro - pentru cele cu aur - și 2.000 și 3.000 de euro - pentru cele din oțel, potrivit El Mundo.

Hoții au furat și cei 25.000 de euro care se aflau în seiful depozitului în care lucrează 74 de persoane, în trei schimburi, de la șase dimineața la zece noaptea.

Jaful a avut loc la ora 23:41, în noaptea de miercuri spre joi și înainte de a intra în depozitul „Dream Love” pe ușa principală, hoții au blocat calea de acces cu garduri și au tăiat cablurile electrice, lăsând zona în întuneric.

Camerele companiei au surprins trei persoane cu fețele acoperite, dar poliția suspectează că hoții ar mai fi avut cel puțin un complice - o persoană rămasă în interior, eventual un șofer care îi aștepta lângă niște copaci aflați în apropiere.

Mario Romero Molina spune că hoții vor putea cu greu să vândă vibratoarele furate, pentru că sunt „piese foarte rare și ușor de identificat”.

Dream Love s-a mutat în vara anului trecut în Parcul Logistic Carmona, într-un sediu nou construit, cu suprafața de 5.000 de metri pătrați, care a costat 3,5 milioane de euro. 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri