Mărturii din casa ororilor din Ohio. Fiul unuia dintre răpitori povestește că tatăl său îl bătea crunt

Data publicării:
ohio

Bărbatul a oferit presei mai multe fotografii din casa ororilor. Într-una dintre imagini vedem uşa pivniţei unde erau ţinute prizonierele. El a povestit că tatăl său transformase locuinţa într-o fortăreaţă.

Casa era tot timpul încuiată. Erau locuri unde nu aveam voie să intrăm. Uşa de la pivniţă era zăvorâtă, cele de la pod şi garaj la fel”, a povestit Antony Castro. El şi-a descris tatăl ca pe o persoană extrem de violentă, care îl bătea frecvent în copilărie.

Bărbatul vrea acum ca părintele lui să fie condamnat la închisoare pe viaţă pentru suferinţa pe care le-a provocat-o celor trei femei, supuse ani în şir unor abuzuri greu de imaginat.

Timp de zece ani, Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight au fost ţinute într-un beci, la doar câţiva kilometri distanţă de propriile case.

Una dintre ele, violată de răpitori, a adus pe lume un copil. Tot ea a reuşit să scape şi să ceară ajutor. Familiile celor trei femei ţinute prizoniere un deceniu încearcă acum să le aline traumele. Şi mărturisesc faptul că nu au încetat o zi să se roage pentru o minune.

Am sperat mereu. De multe ori ne spuneau că au gasit-o şi de fapt nu se întâmpla aşa. Şi îţi făceai speranţe şi apoi din nou erai deznădăjduit”, spune Fern Gentry, bunica uneia dintre victime.

Amanda Berry a dispărut în 2003, când avea 16 ani, iar Gina DeJesus un an mai târziu, la vârsta de 14 ani. Cea de-a treia femeie, Michele Knight, a dispărut în 2002, la vârsta de 20 de ani.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri