Momentul dramatic în care o femeie este salvată de la înec. Cum au reușit salvamarii să o scoată din valuri

Data actualizării: Data publicării:
salvare

O înotătoarea a avut probleme în apele de la Sydney's Bronte Beach joi, după cum relatează presa locală. Doi salvamari, care ajunseseră mai devreme pentru a se pregăti de schimbul de la 7 dimineața, au zărit-o și au sărit în apă pentru a-i salva viața.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile ne arată momentul în care și-a dat seama femeia că începea să fie înghițită de valurile puternice și a început să se zbată în apă în timp ce striga după ajutor.

Până când salvamarii, Andrew Ried și Troy Stewart, au reușit să ajungă la femeie, pe care au numit-o “Susy”, ea deja dispăruse de câteva ori sub apă. Cei doi au reușit să o aducă înapoi, pe o placă.

“Noi doar ne uitam în zare și studiam condițiile meteo, ca să ne dăm seama cum să aranjăm plaja, iar tocmai atunci un val imens s-a rostogolit spre mal și chiar am glumit că nu mi-aș dori să mă aflu acolo astăzi”, a declarat domnul Reid ziarului Daily Mail Australia.

Un privitor, care încercase și el să o salveze pe Susy, a fost copleșit de valuri, însă un alt salvamar a reușit să-l scape de la înec, după care a plecat să-i ajute pe colegii lui și pe ceilalți trecători să o îngrijească pe Susy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri