Video Momentul în care un pod din Rusia se prăbușește cu tot cu camionul care îl traversa

Data publicării:
pod rusia

Un pod rutier din regiunea Smolensk, care face parte din principalul coridor de transport între Belarus și Rusia, s-a prăbușit sub greutatea unui camion care îl traversa, momentul fiind surprins de camerele video de supraveghere. Mai mult, podul a căzut peste calea ferată Moscova - Minsk, blocând și traficul feroviar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile susrprinse de camerele de supraveghere arată că podul colapsează sub greutatea unui camuion care traversa în acel moment și s-a prăbușit peste calea ferată de dedesubt. Potrivit datelor preliminare, trei persoane ar fi fost rănite, în vreme ce alte surse vorbes despre un mort și șase răniți.

Prăbușirea podului a blocat traficul rutier, cel feroviar și a avariat și o conductă de gaze.

Locuitorii din zonă afirmă că podul se afla într-o stare de urgență, iar activiștii cereau de mai mulți ani să fie reparat, scriu mai multe canale ucrainene pe rețelele sociale.

Smolensk se află în vestul Rusiei, în apropiere de granița cu Belarus, podul prăbușit făcând parte din coridorul de transport dintre cele două țări.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri