Video O adolescentă din California a fost ucisă tocmai de polițiștii care încercau să o salveze

Data publicării:
Mașini de poliție urmăresc un fugar
Polițiștii urmăreau mașina condusă de tatăl fetei. Foto: Profimedia

Savannah Graziano, o adolescentă din California în vârstă de 15 ani, a fost ucisă în 2022 de polițiștii care interveneau să o salveze. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani, însă înregistrarea video care dezvăluie ce s-a întâmplat atunci a fost făcută publică abia recent.

Tânara fusese răpită de către tatăl ei, iar moartea fetei a avut loc în timpul urmăririi de către polițiști a mașinii condusă de tată, potrivit News.ro, care citează AFP.

Tatăl fetei, Anthony Graziano, a răpit-o pe adolescentă după ce i-a ucis mama cu o zi înainte. Tânara se afla în mașină cu tatăl ei, pe locul pasagerului. În timpul urmăririi, mai multe focuri de armă au fost trase din camionetă. După o urmărire la viteze de până 175 km/oră, camioneta condusă de tată s-a oprit. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În înregistrarea video făcută publică apare Savannah Graziano ieşind de pe locul pasagerului şi mergând către un agent care-i cere spune, potrivit înregistrării, ”Vino aici! Vino către mine! Vino, vino, vino (...), mergi, mergi, mergi, mergi”.

În paralel, un mesaj radio din elicopter, îi avertizează pe agenţii de la sol cu privire la prezenţa adolescentei. ”Fata este afară (...). Ea e afară, pe partea pasagerului”, avertizează prin radio elicopterul.

În înregistrarea video, adolescenta stă mai întâi ghemuită jos câteva secunde, după care se ridică şi merge către grupul de poliţişti.

Se aude, atunci, un foc de armă, iar vocea de la radio spune ”O, nu!”. ”Opriţi!”, le strigă colegilor săi agentul care chema fata. ”Nu mai trageţi. El e în maşină”.

Savannah Graziano a primit îngrijiri medicale, dar a murit la spital. Tatăl fetei a fost ucis pe loc, în mașina lui fiind găsite arme de foc, veste antiglonț și mai multe cartușe. 

Editor : Cristina Sava

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri