Galerie Foto O familie a supraviețuit după ce Tesla în care se afla s-a prăbușit de la 75 metri. Acum, cazul a luat o întorsătură neașteptată

Data actualizării: Data publicării:
masina alba distrusă în accident
O familie a supraviețuit după ce Tesla în care se afla s-a prăbușit de la 75 metri FOTO: Profimedia Images

Șoferul unui autoturism Tesla care a căzut 75 de metri de pe o stâncă din California pe data 2 ianuarie, cu toată familia lui în interior, a fost acuzat de tentativă de omor.

Dharmesh Arvind Patel, de 40 de ani, a fost acuzat de trei infracțiuni de tentativă de omor după accidentul în care au fost implicați cei doi copii de 4 și 7 ani și soția, de 41 de ani. Medicul a mai fost acuzat și de violență domestică și vătămare corporală gravă, potrivit People. Bărbatul, aflat la volan, ar fi plonjat intenționat cu mașina de pe stâncă în încercarea de a-și ucide familia. Procurorul districtual din San Mateo, Steve Wagstaffe, a confirmat acuzațiile pentru sursa citată.

O familie a supraviețuit după ce Tesla în care se afla s-a prăbușit de la 75 metri FOTO: Profimedia Images
O familie a supraviețuit după ce Tesla în care se afla s-a prăbușit de la 75 metri FOTO: Profimedia Images

Accidentul s-a produs pe o porțiune de autostradă cunoscută sub numele de Devil's Slide (Toboganul Diavolului), în San Mateo, care face parte din Autostrada 1 ce străbate coasta Californiei. Toboganul Diavolului este locul în care foarte multe persoane au murit în accidente în ultimele cinci decenii.

După ce au vorbit cu martorii și au adunat dovezi de la locul accidentului, polițiștii au stabilit că „există motive pentru a crede că acest incident a fost un act intenționat”.

Patel a fost arestat după accident în Spitalul Stanford, unde era tratat.

Patrula de autostrăzi din California a precizat într-un comunicat că a fost sesizată că „un vehicul a căzut de pe stâncă” în jurul orei 10:50, pe 2 ianuarie. Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, s-a constatat că un autoturism Tesla, alb, căzuse de la aproximativ 75 de metri. Salvatorii au reușit să ajungă la vehicul și să recupereze cele patru persoane aflate în interior, care au fost transportate de urgență „la un spital local cu răni grave”.

Brian Pottenger, coordonator al echipajului de pompieri, a spus că a fost un „miracol nemaiîntâlnit” că toți pasagerii au supraviețuit. El a mai spus că vehiculul a căzut pe plajă, pe roți.

„Știam că avem cel puțin o persoană în viață. Dar am fost șocați să vedem că toți patru erau în viață. Din păcate, vin aici prea des pentru astfel de lucruri. Și niciodată nu supraviețuiesc”, a mai spus Pottenger.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri