O femeie a fost „îngrozită” când s-a dus la bancomat să scoată 20 de dolari și a descoperit că avea în cont un miliard

Data actualizării: Data publicării:
dolari scosi din bancomat
Un bărbat a primit 286 de salarii în loc de 1 FOTO: Getty Images

O femeie din Florida aproape că a suferit un șoc weekend-ul acesta, când s-a dus la bancomat ca să scoată 20 de dolari și a descoperit că este miliardară.

Julia Yonkowski din Largo, Florida, s-a oprit la un bancomat sâmbătă, 19 iunie, ca să retragă suma de 20 de dolari. De regulă nu-și verifică soldul, dar de această dată ceva a impins-o să o facă și a văzut că avea 999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard, relatează presa din Florida.

Femeia a devenit un star în numai câteva ore și într-un interviu acordat pentru un post tv local a spus: „Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită.

Am văzut în presă cazuri cu oameni aflați în aceași situație care au scos banii și apoi au fost obligați să-i înapoieze. Nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei. Mă cam sperie toată povestea asta, pentru că știți ce probleme sunt cu amenințările cibernetice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 60 de ani, Julia s-a alarmat teribil și practic tot weekend-ul nu a făcut nimic altceva decât să încerce să înapoieze banii la bancă. A sunat, însă robotul telefonic pur și simplu nu a reușit să identifice care este problema ei și nu a direcționat-o către un operator uman.

Deocamdată nu se știe ce eroare s-a produs, dar Julia este dornică ca banii să fie luați din contul ei cât mai curând, ca să poată dormi liniștită.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri