O femeie din California s-a luptat „cu mâinile goale” cu o pumă pentru a-și salva fiul în vârstă de 5 ani. Băiatul a ajuns la spital

Data publicării:
puma fotografiata in tufisuri
Image: 602642226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

O femeie din California s-a luptat cu o pumă care îi atacase fiul de 5 ani. Ea este „adevăratul erou”, spun polițiștii care au fost chemați la fața locului, citați de The Guardian. Animalul a fost ucis deoarece era agresiv, mai spun ei.

S-a întâmplat în sudul Californiei, în localitatea Calabasas. O pumă (animal numit și leu de munte în America de Nord), l-a prins pe băiatul de 5 ani care se juca pe lângă casă și l-a târât circa 40 de metri, a spus Patrick Foy, purtător de cuvânt al Departamentului petru animale sălbatice și pești din California.

Băiatul a suferit răni grave la cap și la nivelul torsului, dar este în stare stabilă. El a fost internat la un spital din Los Angeles, a spus Foy.

„Adevăratul erou al acestei povești este mama lui, deoarece ea i-a salvat în mod clar viața fiului ei”, a spus Foy.

Femeia se afla în casă atunci când a auzit zgomote ciudate din curte.

A ieși în fugă din casă și a început să lovească puma cu mâinile goale, salvându-l pe fiul ei”, a spus Foy.

Părinții l-au dus imediat pe băiat la spital, unde polițiștii au fost înștiințați cu privire la atac și au trimis la fața locului un ofițer de la Poliția animalelor. Acesta a descoperit animalul, care a devenit agresiv și față de el, așa că a fost nevoit să-l împuște.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri