O femeie din SUA susține că a câștigat la loterie, dar ar fi distrus biletul de 26 de milioane de dolari la spălat

Data actualizării: Data publicării:
loteria din california
Sursa foto: Profimedia Images

O femeie susține că a cumpărat biletul câștigător la loteria din statul California, dar că l-a uitat în buzunarul unor pantaloni și aceasta a fost distrus în mașina de spălat, informează BBC, care citează presa americană.

Biletul câștigător la SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin din Norwalk, o suburbie a Los Angeles-ului, în noiembrie 2020. Femeia a fost surprinsă atunci de camerele de supraveghere ale magazinului cumpărând un bilet de loterie. Termenul limită pentru revendicarea premiului de 26 de milioane de dolari a fost joi. Potrivit regulamentului loteriei, câștigurile trebuie revendicate în termen de 180 de zile. Extragerea a avut loc pe 14 noiembrie 2020.

Un angajat al magazinului din Norwalk a declarat pentru presa locală că o femeie a venit miercuri la magazin susținând că este proprietara biletului câștigător, dar că l-a pierdut și se teme că l-a lăsat în hainele puse la spălat.

Un purtător de cuvânt al loteriei din statul California, Cathy Johnston, a declarat pentru publicația Whittier Daily News că filmarea din magazin nu este o dovadă suficientă pentru încredințarea câștigului și că femeia trebuie "să arate că se află în posesia biletului câștigător". În același timp, înregistrarea din magazin a ajuns la organizatorii loteriei, iar Cathy Johnson a precizat că solicitarea femeii este investigată.

Dacă marele premiu nu este revendicat, banii ar urma să fie împărțiți între școlile publice din statul California, au anunțat organizatorii loteriei. Magazinul care a vândut biletul câștigător a primit 130.000 de dolari, potrivit regulamentului.

Se întâmplă foarte rar în SUA ca un câștigător la loterie să nu-și revendice premiul, însă nu este nici prima data când o persoană susține că a câștigat, dar nu poate prezenta biletul.

În 2016, BBC a testat cum se comportă un bilet de loterie pus într-o mașină de spălat, după ce o femeie din Marea Britanie a susținut că a uitat un bilet câștigător de loterie în hainele puse la spălat. Biletul de loterie s-a dezintegrat în mașina de spălat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri