O structură misterioasă a început să iasă din nisip, pe o plajă din Florida. Oamenii au găsit două explicații

Data actualizării: Data publicării:
florida
O structură misterioasă a început să iasă din nisip, pe o plajă din Florida FOTO: Volusia Beach Safety

Pe o plajă din Florida a fost descoperit un obiect misterios îngropat în nisip care a uluit localnicii și autoritățile locale. Obiectul a început să iasă din nisip după ce uraganele Ian și Nicole au lovit ținutul Volusia anul acesta, a declarat un purtător de cuvânt al administrației locale.

Pare a fi o structură din lemn și arată ca niște bucăți de lemn care ies din pământ. Descoperirea a fost făcută în urmă cu câteva zile, de niște persoane care s-au dus la plajă și de atunci se caută explicații pentru structura bizară, a declarat pentru CBS News Kevin A. Captain, purtător de cuvânt al administrației regionale din Volusia.

florida2
O structură misterioasă a început să iasă din nisip, pe o plajă din Florida FOTO: Volusia Beach Safety

El a precizat că un arheolog va ajunge săptămâna aceasta pe plajă pentru a examina structura. CBS News a contactat Departamentul de Stat din Florida pentru mai multe informații, dar încă așteaptă un răspuns.

Eroziunea plajei după cele două uragane a fost „fără precedent”, a declarat Tammy Malphurs, de la administrația plajelor. „Nu am văzut acest tip de eroziune de foarte mult timp”, a spus ea. Referindu-se la structură, ea a spus: „Nu suntem siguri ce este”.

Uraganul Ian a lovit Florida pe 28 septembrie, în timp ce uraganul Nicole a ajuns în zonă pe 10 noiembrie. Cele două uragane, dar uraganul Fiona, au afectat considerabil părți din Florida și Puerto Rico.

Descoperirea i-a incitat mult pe localnici, care au început să facă diverse speculații. Mulți oameni cred că este vorba de un naufragiu de acum câteva sute de ani, în timp alții cred că ar putea fi de fapt o parte dintr-un vechi dig sau doc.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri